Welcome to Panda Languages
 - 
Arabic
 - 
ar
Chinese (Traditional)
 - 
zh-TW
Dutch
 - 
nl
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es

Vill du veta de fyra bästa tipsen för att lära dig ett nytt språk?

Post Visitors:47
lära dig ett nytt språk

Att få de bästa tipsen för att lära dig ett nytt språk är inte en enkelriktad process. Det innebär flera steg för att nå språkkunskaper, inklusive att bemästra dina tal-, lyssna-, läs- och skrivfärdigheter.

Det är inte nödvändigtvis sant att någon kan läsa och skriva lika bra som de kan kommunicera verbalt. För att uppnå flytande språk i främmande språk är det bäst att förbättra alla dessa färdigheter på en gång.

Här på Panda Languages ​​erbjuder vi dig flera böcker förbättra dina språkkunskaper. För att hjälpa dig att börja din inlärningsresa, så här balanserar du dina kunskaper om alla språkkunskaper.

de bästa 4 tipsen för att lära dig ett nytt språk

1- Utveckla Lyssnarförmågor för att lära sig ett nytt språk

Även om lyssningsförmåga inte behöver ditt aktiva deltagande, behöver det fortfarande ditt sinne för att vara aktivt. Lyssningsförmåga är en grundläggande del av att fullända ett främmande språk. Att bemästra dina lyssnarförmåga kan påverka din övergripande inlärningsupplevelse.

Genom att plocka upp nya ord och känna till deras korrekta uttal förbättrar du också din tal- och skrivförmåga!

Så det är som att slå två flugor i en smäll!

– Aktivt lyssnande

Ibland hjälper det inte så mycket att lyssna passivt på ljud. För att dra nytta av att lyssna måste du delta i aktiva lyssningsaktiviteter som de som ingår i våra lyssningsböcker på Panda Languages.

Panda Languages ​​förser dig med fantastiska böcker på olika språk för att perfekta dina lyssningsförmåga. Sådana böcker inkluderar Perfect Listening-engelska, Perfect Listening Turkish Language, Perfect Listening Spanish Language och Perfect Listening/Ecoute Parfaite- French.

Varje bok av dessa erbjuder dig 100 skriftliga förståelser komplett med deras ljudlyssning. Detta gör att du arbetar med alla dina språkkunskaper på en gång.

– Passivt lyssnande

Att införliva passivt lyssnande i ditt liv är viktigt för att engagera ditt undermedvetna i språkinlärning. Det kan du uppnå genom att spela musik eller poddar på målspråket när du gör hushållsarbete eller annat.

2- Utveckla Läskunskaper i språk

Läsning öppnar upp för kopplingen mellan det främmande språkets skrift och tal. Läsning är en nödvändig färdighet för att till fullo förstå hur detta språk fungerar.

– Barnböcker

När det kommer till läsning är det bäst att börja smått med att läsa barnböcker eller dra nytta av de visuellt porträtterade serietidningarna.

– Tvåspråkiga böcker

Tvåspråkiga böcker kan också vara en bra väg att gå. Dessa böcker låter dig jämföra båda texterna och lära dig betydelsen av svåra ord utan att gå fram och tillbaka från boken till en ordbok.

Dessutom håller de sinnet medvetet och engagerat i skillnaderna mellan båda språken och deras korrespondens.

– Ta det lugnt

Att börja med lättlästa berättelser och böcker hjälper dig att komma in på djupare saker. Att dyka djupt in i tung utländsk litteratur kan kasta dig av.

På Panda Languages ​​finns det flera enkla böcker som hjälper dig med det. Liksom våra lyssningsböcker är ett måste-alternativ eftersom de innehåller skriftliga förståelser som du kan läsa för att behärska ordförråd och grammatik. Förståelserna täcker enkla och grundläggande ämnen för att göra dig redo för omfattande läsning.

3- Utveckla Skrivkunskaper i språk

Nu när det gäller skrivandet är det bäst att öva på det dagligen. Att förbättra dina skrivfärdigheter kan vara roligt om du vill att det ska vara det.

– Journalföring

Journalföring är ett bra sätt att träna på att skriva dagligen och hålla koll på dina förmågor. Att skapa en dagbok för att skriva ner tankar eller idéer kan vara effektivt för att förbättra din skrivförmåga.

Eftersom vi på Panda Languages ​​är medvetna om det, är våra lyssningsböcker inte fokuserade på att bara förbättra dina lyssningsförmåga.

Våra lyssningsböcker innehåller frågor baserade på skriftlig förståelse för att hjälpa dig att träna på ditt skrivande och förbättra det. Genom att svara på dessa frågor blir du mer kapabel att skriva på detta språk.

4- Utveckla Talförmågor i språk

Att lära sig ett språk utan förmåga att tala det skulle vara värdelöst. Att behärska dina talfärdigheter är avgörande för att nå en färdighetsnivå i ditt målspråk.

Medan de andra färdigheterna är viktiga, är det nyckeln till en helt ny värld att lära sig att kommunicera verbalt på ett annat språk. Här är några sätt att få dig att uppnå det:

– Arbeta med ditt uttal

Istället för att ge efter för dina negativa tankar och besatta av din udda accent, är det dags att omfamna den för att kunna förbättra den. Att förbättra din talförmåga kommer inte att hända genom att vara tyst. Som ordspråket säger, övning ger färdighet.

Att lyssna på infödda talare och försöka imitera dem kommer att förbättra ditt uttal. Dessutom är det viktigt att känna till dina bristområden för att kunna arbeta med dem. Så att tala och förstå dina brister är ditt första steg mot att förbättra dina språkkunskaper.

– Lyssna på ljud

Lika mycket som att tala är viktigt för att vänja din tunga vid känslan av detta språk, är det lika viktigt att förbättra din hörförståelse. Musik och filmer kan vara ett bra ställe att börja. De kan dock vara lite komplicerade till en början för nybörjare.

Istället kan du lyssna på enklare och lättsammare uppfattningar talade med en tydlig röst för att hjälpa dig som nybörjare eller mellanliggande att vänja dig vid det talade språket. Hos Panda Languages ​​hittar du precis det!

Genom att lyssna på våra ljuduppfattningar som kretsar kring olika viktiga ämnen som dagliga aktiviteter och sociala relationer, skulle du lära dig det korrekta uttalet av de flesta grundläggande termer.

– Tala högre

Det är dags att ta vara på varje möjlighet du har för att öva på målspråket. Att göra misstag och fumla med ord hjälper din hjärna att anpassa sig till att tänka på målspråket, vilket gör att du talar det mer naturligt.

Slutsats, Det finns många metoder för att lära dig ett nytt språk, men nyckeln är att balansera alla dess fyra färdigheter. Att försumma en färdighet kan påverka din övergripande språkfärdighet.

Även om språkinlärning har varit skrämmande tidigare, har kurser och andra inlärningsverktyg gjort det enklare än någonsin.

Bland dessa verktyg finns våra lyssningsböcker på Panda Languages, som är ett bra sätt att starta din språkresa. Dessa böcker erbjuder ett tillägg till alla inlärningsfärdigheter från att lyssna, tala och skriva till läsning. Med bara lite ansträngning kan flytande bli ditt.

Facebooktwitterlinkedininstagram
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts