Welcome to Panda Languages
 - 
Arabic
 - 
ar
Chinese (Traditional)
 - 
zh-TW
Dutch
 - 
nl
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es

DELF Examen ‘s 4 beste tips om je voor te bereiden en het hoogste resultaat te behalen

Post Visitors:56
DELF Examen

Het Franse ministerie van onderwijsinstellingen de DELF Examen om uw Franse taalvaardigheid te verifiëren. Dit examen wordt wereldwijd erkend en is voor altijd geldig.

Dit maakt het een geweldig certificaat om je beheersing van de Franse taal in je cv te bewijzen of je in te schrijven voor internationale en Franse scholen.

U begeleiden om de DELF te halen is een van onze einddoelen bij Panda Languages. Door u verschillende bronnen te bieden in elk deel daarvan, waaronder luisteren, lezen, schrijven en spreken. Hier is hoe dat te doen.

Hoe bereid je je voor op een DELF Examen?

Om uw DELF-voorbereidingsreis te beginnen, is oefenen de sleutel. Maar voordat u zich voorbereidt, is het essentieel om de onderdelen van de DELF-test te kennen om de materialen daarvoor nauwkeurig te kunnen kiezen.

DELF-testniveaus

De DELF-test bestaat uit vier verschillende niveaus, namelijk:

  • Niveau A1, dit is een basisniveau van de Franse taal. Het vereist dat de student zichzelf eenvoudig voorstelt en een goed begrip heeft van het ontvangen en sturen van persoonlijke vragen.
  • Niveau A2 is het tweede niveau dat enige aanvullende kennis vereist op niveau A1, zoals dagelijkse activiteiten.
  • Niveau B1 is het eerste niveau in de tussenliggende zone. Het zorgt ervoor dat de student in staat is om zich vrij uit te drukken in de meeste sociale situaties en succesvol om te gaan met autochtonen.
  • Niveau B2 betekent dat je een niveau van moedertaal vloeiend Frans hebt bereikt. Op dit niveau zou je in staat zijn om complexe onderwerpen aan te pakken en ermee om te gaan.

Elk van deze niveaus beoordeelt de vaardigheid van alle taalvaardigheden, inclusief luisteren, lezen, schrijven en spreken. Om aan de slag te gaan met je DELF-toetsvoorbereiding, kun je het beste aan elk van deze vaardigheden afzonderlijk werken.

DELF-testvoorbereidingstips

Omdat elk niveau van het DELF-examen de vier taalvaardigheden test, namelijk luisteren, lezen, schrijven en spreken. Om je er volledig op voor te bereiden, moet je al deze vaardigheden verbeteren en je kennis uitbreiden. Hier leest u hoe u eraan kunt werken:

– Luisteren

Het luistergedeelte van het DELF-examen is verdeeld in twee delen; een korte en een langere. De korte bestaat uit een interview of een ander gesproken gedeelte vergezeld van meerkeuzevragen. Het langere segment bevat een meer geavanceerde plaat met enkele vragen.

Hier zijn enkele aanbevolen tips om u op weg te helpen:

  • Scherp je gehoor

Maak kennis met de Franse spraak door naar verschillende audio’s te luisteren. Franse woorden kunnen in het begin moeilijk te begrijpen zijn, dus het is het beste om je oren te trainen op hoe de taal wordt uitgesproken.

Om je daarbij te helpen, bieden wij bij Panda Languages ​​je precies de juiste luisterboeken om te wennen aan de Franse uitspraak. Zulke boeken zijn de Perfect Luisteren/ Écoute Parfaite – Frans, die 100 luistervaardigheid omvat om te verbeteren van uw beginner A1 niveau naar een B2 gevorderd niveau.

  • Oefening baart kunst

Door herhaaldelijk naar Franse klanken te luisteren, verbetert u uw luistervaardigheid en bent u beter in staat de Franse taal te begrijpen.

Bij Panda Languages ​​zorgen we voor uw Franse luistervaardigheid met onze Perfect Luisteren/ Écoute Parfaite – Frans met zijn luistervaardigheid die betrekking heeft op alledaagse activiteiten en sociale interacties om u klaar te stomen voor uw DELF-test.

– Lezing

Het leesgedeelte van de DELF-test bestaat zowel uit een informatief als een uitdagend document.

Dus zelfs als het het beste is om te beginnen met eenvoudige begrijpend lezen, is het evenzeer noodzakelijk om vertrouwd te raken met meer uitdagende. Zo ben je goed voorbereid op beide onderdelen van het leessegment.

  • Lees makkelijke romans

Het lezen van eenvoudige romans om te wennen aan de zinsstructuur en de basisgrammatica en tegelijkertijd een fundamentele woordenschat te ontwikkelen. Daarnaast kunt u gebruik maken van een tweetalig boek of een kinderboek.

  • Begin klein

Om uw leesvaardigheid volledig te verbeteren, kunt u het beste rustig aan doen en beginnen met het lezen van eenvoudige begrijpend lezen en vervolgens geleidelijk een niveau hoger gaan.

De beste optie daarvoor is onze Perfecte lezing – Frans bij Panda Languages ​​omdat het van A1-niveau tot C1-niveau dekt. Het is een instructiegids die u zal helpen bij het verbeteren van uw taalvaardigheid en leesvaardigheid in het Frans met zijn 150 begrijpend lezen.

– Schrijven

Voor het schrijfgedeelte van de DELF-test is het essentieel om je schriftelijk correct te kunnen uitdrukken. In dit segment gaat het namelijk om het geven van uw persoonlijke mening over een document.

Het is dus het beste om te oefenen met schrijven in het Frans en ervoor te zorgen dat je verschillende teksten begrijpt.

  • Een dagboek bijhouden

De beste manier om schrijfvaardigheid in het Frans te bereiken, is door een dagboek bij te houden om u te helpen in die taal te denken en te leren hoe u zich erin kunt uitdrukken.

Door op te schrijven wat je voelt of een eenvoudig verhaal in het Frans te maken, verbeter je je schrijfvaardigheid en je grammatica en woordenschat.

Om u op weg te helpen met uw schrijfoefening, bieden onzePerfect schrijven – Franskan een grote aanwinst voor u zijn. Het zal je helpen om duidelijke en syntactisch correcte zinnen te produceren door je Franse schrijfvaardigheid te oefenen.

  • Breid je woordenschat uit

Het uitbreiden van uw woordenschat en het leren van nieuwe woorden kan van invloed zijn op alle vier de taalvaardigheden. Dus, de hulp krijgen van een woordenschatboek zoals onze Woordenschat oefenen – Franse taal kan zeer nuttig zijn bij uw voorbereiding op de DELF-test.

– Spreken

Verbale communicatie is een essentieel onderdeel van de DELF-test. Om te slagen voor het examen, is het essentieel om duidelijk Frans te oefenen. Hoewel het frustrerend kan zijn om de Franse uitspraak correct te krijgen, wordt alles gemakkelijker met oefenen.

– Verbeter uw uitspraak

U kunt dat doen door regelmatig uw mond te houden, zelfs als u stottert en stottert. Ook kan het consequent luisteren naar moedertaalsprekers en deze na te doen een geweldige manier zijn om je spreekvaardigheid te verbeteren.

– Luister aandachtig

Hoewel het essentieel is om deel te nemen aan gesprekken om uw spraakvermogen te verbeteren en uw zelfvertrouwen te vergroten, is luisteren evenzeer noodzakelijk. Om met recht de juiste uitspraak van woorden te krijgen, moet je aandachtig luisteren naar moedertaalsprekers van het Frans.

Ons luisterboekPerfect Luisteren/ Écoute Parfaite – Fransbij Panda Languages ​​kan je daarbij helpen.

Conclusie

Voorbereiding is de sleutel. Het halen van de DELF-test vereist alleen wat oefening en vastberadenheid. Bij Panda Languages ​​bieden we je een reeks verschillende Franse boeken om alle vier de vaardigheden te verbeteren, zodat je de test kunt halen. Bij ons plukt u in een mum van tijd de vruchten van uw tijd en inspanningen.

Facebooktwitterlinkedininstagram
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts