Welcome to Panda Languages
 - 
Arabic
 - 
ar
Chinese (Traditional)
 - 
zh-TW
Dutch
 - 
nl
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es

Învață o nouă limbă cel mai rapid mod în 2022

Post Visitors:77
Învață o nouă limbă

A cunoaște cele mai bune sfaturi pentru a învăța o nouă limbă nu este un proces unidirecțional. Aceasta implică mai mulți pași pentru a atinge competența lingvistică, inclusiv stăpânirea abilităților de vorbire, ascultare, citire și scriere.

Nu este neapărat adevărat că cineva poate citi și scrie la fel de bine pe cât poate comunica verbal. Pentru a obține fluența nativă în limbi străine, cel mai bine este să perfecționați toate aceste abilități simultan.

Aici, la Panda Languages, vă oferim câteva cărți îmbunătăți abilitățile lingvistice. Pentru a vă ajuta să vă începeți călătoria de învățare, iată cum să vă echilibrați cunoștințele despre toate abilitățile lingvistice.

cele mai bune 4 sfaturi pentru a învăța o nouă limbă

1- Dezvoltați Abilități de ascultare pentru învăţarea unei limbi noi

Deși abilitățile de ascultare ar putea să nu necesite participarea ta activă, este totuși nevoie ca mintea ta să fie activă. Abilitățile de ascultare sunt o parte fundamentală a perfecționării unei limbi străine. Stăpânirea abilităților de ascultare vă poate afecta experiența generală de învățare.

Culegând cuvinte noi și cunoașterea pronunției lor corecte, vă îmbunătățiți și abilitățile de vorbire și scriere!

Deci, este ca și cum ai ucide două păsări dintr-o singură lovitură!

– Ascultare activa

Uneori, ascultarea pasivă a sunetului nu va fi de mare ajutor. Pentru a beneficia de ascultare, trebuie să vă implicați în activități de ascultare activă, cum ar fi cele incluse în cărțile noastre de ascultare la Panda Languages.

Panda Languages ​​vă oferă cărți grozave în diferite limbi pentru a vă perfecționa abilitățile de ascultare. Astfel de cărți includ Perfect Listening-English, Perfect Listening Turkish Language, Perfect Listening Spanish Language și Perfect Listening/Écoute Parfaite- French.

Fiecare carte din acestea vă oferă 100 de înțelegeri scrise complete cu ascultarea lor audio. Acest lucru vă face să lucrați la toate abilitățile de învățare a limbilor străine simultan.

– Ascultare pasivă

Încorporarea ascultării pasive în viața ta este importantă pentru a-ți implica subconștientul în învățarea limbilor străine. Puteți realiza acest lucru prin redarea de muzică sau podcasturi în limba țintă, în timp ce faceți treburile casnice sau alte lucruri.

2- Dezvoltați Abilitati de citire în Limbi

Citirea vă deschide mintea către legătura dintre formele scrise și cele vorbite ale limbii străine. Cititul este o abilitate esențială pentru a înțelege pe deplin modul în care funcționează această limbă.

– Cărți pentru copii

Când vine vorba de lectură, cel mai bine este să începi puțin citind cărți pentru copii sau să beneficiezi de benzile desenate portretizate vizual.

– Cărți bilingve

Cărțile bilingve pot fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a merge. Aceste cărți vă permit să comparați ambele texte și să învățați semnificațiile cuvintelor dificile fără a merge înainte și înapoi de la carte la un dicționar.

În plus, mențin mintea conștientă și angajată în diferențele dintre ambele limbi și corespondența lor.

– Mergi ușor

Începând cu povești și cărți ușor de citit vă va ajuta să vă ușurați în lucrurile mai profunde. Scufundarea adânc în literatura străină grea te poate arunca.

La Panda Languages, există câteva cărți simple care vă vor ajuta în acest sens. Ca și cărțile noastre de ascultare sunt o opțiune obligatorie, deoarece includ înțelegeri scrise pe care le puteți citi pentru a stăpâni vocabularul și gramatica. Înțelegerile acoperă subiecte simple și de bază pentru a vă pregăti pentru o lectură amplă.

3- Dezvoltați Abilități de scriere în Limbi

Acum, pentru partea scrisă, cel mai bine este să o exersați zilnic. Îmbunătățirea abilităților de scris poate fi distractiv dacă doriți.

– Jurnal

Jurnalul este o modalitate excelentă de a exersa scrisul zilnic și de a ține evidența abilităților tale. Crearea unui jurnal pentru a nota gânduri sau idei poate fi eficientă în îmbunătățirea abilităților de scris.

Deoarece noi, cei de la Panda Languages, suntem conștienți de acest lucru, cărțile noastre de ascultare nu se concentrează doar pe îmbunătățirea abilităților dvs. de ascultare.

Cărțile noastre de ascultare conțin întrebări bazate pe înțelegerea scrisă pentru a vă ajuta să vă exersați scrisul și să o îmbunătățiți. Răspunzând la aceste întrebări, te vei descoperi mai capabil să scrii în această limbă.

4- DezvoltațiAbilități de comunicareîn Limbi

Învățarea unei limbi fără capacitatea de a o vorbi ar fi inutil. Stăpânirea abilităților de vorbire este esențială pentru a atinge un nivel de competență în limba țintă.

În timp ce celelalte abilități sunt importante, învățarea cum să comunici verbal într-o altă limbă este cheia către o lume cu totul nouă. Iată câteva modalități de a te face să atingi asta:

– Lucrează la pronunția ta

În loc să cedezi gândurilor tale negative și să te obsedezi de accentul tău ciudat, este timpul să-l îmbrățișezi pentru a-l putea îmbunătăți. Îmbunătățirea abilităților de vorbire nu se va întâmpla dacă rămâneți tăcut. După cum se spune, practica face perfectă.

Ascultarea vorbitorilor nativi și încercarea de a-i imita vă va îmbunătăți pronunția. În plus, este important să vă cunoașteți zonele care vă lipsesc pentru a putea lucra la ele. Deci, vorbirea și înțelegerea deficiențelor tale este primul tău pas către îmbunătățirea abilităților de vorbire a limbii.

– Ascultă audio

Oricât de mult este esențial să vorbiți pentru a vă obișnui limba cu simțul acestei limbi, la fel de important este îmbunătățirea abilităților de înțelegere a ascultarii. Muzica și filmele pot fi un loc bun de început. Cu toate acestea, pot fi puțin complicate la început pentru începători.

În schimb, puteți asculta înțelegeri mai simple și ușoare rostite cu o voce clară, pentru a vă ajuta, ca începător sau intermediar, să vă obișnuiți cu limba vorbită. La Panda Languages, veți găsi exact asta!

Ascultând înțelegerile noastre de ascultare audio care gravitează în jurul diferitelor subiecte esențiale, cum ar fi activitățile zilnice și relațiile sociale, veți învăța pronunția corectă a celor mai mulți termeni fundamentali.

– Vorbeste

Este timpul să profitați de fiecare oportunitate pe care o aveți de a practica limba țintă. A greși și a bâjbâi cu cuvintele vă va ajuta creierul să se adapteze la gândirea în limba țintă, ceea ce vă va face să o vorbiți mai natural.

Concluzie, există multe metode de a învăța o limbă, dar cheia este să echilibrezi toate cele patru abilități ale ei. Neglijarea unei aptitudini vă poate afecta competența generală lingvistică.

În timp ce învățarea limbilor străine a fost descurajantă în trecut, cursurile și alte instrumente de învățare au făcut-o mai ușoară ca niciodată.

Printre aceste instrumente se numără cărțile noastre de ascultare la Panda Languages, care sunt o modalitate excelentă de a începe călătoria dvs. de învățare a limbilor străine. Aceste cărți oferă un plus la toate abilitățile de învățare, de la ascultare, vorbire și scriere până la citit. Cu doar puțin efort, fluența poate fi a ta.

Facebooktwitterlinkedininstagram
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts