Welcome to Panda Languages
 - 
Arabic
 - 
ar
Chinese (Traditional)
 - 
zh-TW
Dutch
 - 
nl
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es

DELF Prov bästa 4 tips för att förbereda och få det högsta resultatet

Post Visitors:55
DELF Prov

Det franska utbildningsministeriet inrättar DELF Prov för att verifiera dina franska språkkunskaper. Detta prov är erkänt över hela världen och är giltigt för alltid.

Detta gör det till ett utmärkt certifikat att behöva bevisa din behärskning av det franska språket i ditt CV eller registrera dig i någon internationell och fransk skolor.

Att vägleda dig till DELF är ett av våra slutmål på Panda Languages. Genom att förse dig med olika resurser i varje del av det, inklusive lyssna, läsa, skriva och tala. Så här gör du det.

Hur förbereder man sig för ett DELF Prov?

För att starta din DELF-förberedelseresa är övning nyckeln. Men innan du förbereder dig är det viktigt att känna till delarna som utgör DELF-testet för att exakt kunna välja material för det.

DELF testnivåer

DELF-prov består av fyra olika nivåer som är:

  • Nivå A1, som är en grundläggande nivå i det franska språket. Det kräver att eleven helt enkelt presenterar sig själv och har ett bra grepp om att ta emot och styra personliga frågor.
  • Nivå A2 är den andra nivån som kräver ytterligare kunskaper till nivå A1, till exempel dagliga aktiviteter.
  • Nivå B1 är den första nivån i den mellanliggande zonen. Det säkerställer att studenten är kapabel att fritt uttrycka sig i de flesta sociala situationer och framgångsrikt engagera sig med infödda.
  • Nivå B2 betyder att du har nått en nivå av modersmål flytande franska. På den här nivån skulle du kunna engagera dig och interagera med komplexa ämnen.

Var och en av dessa nivåer bedömer färdigheten i alla språkfärdigheter, inklusive att lyssna, läsa, skriva och tala. För att komma igång med din DELF-tes tförberedelse är det bäst att arbeta med var och en av dessa färdigheter individuellt.

DELF prov Förberedelse Tips

Eftersom varje nivå i DELF-provet testar de fyra språkkunskaperna som är att lyssna, läsa, skriva och tala. För att fullt ut förbereda dig för det måste du förbättra alla dessa färdigheter och utöka dina kunskaper. Så här arbetar du med dem:

– Lyssnar

Lyssningsdelen av DELF-prov är uppdelad i två segment; en kort och en längre. Den korta består av en intervju eller någon annan talad del åtföljd av flervalsfrågor. Det längre segmentet innehåller en mer sofistikerad skiva med några frågor.

Här är några rekommenderade tips som hjälper dig:

  • Skärpa din hörsel

Bekanta dig med franskt tal genom att lyssna på olika ljud. Franska ord kan vara svåra att förstå i början, så det är bäst att träna öronen på hur språket uttalas.

För att hjälpa dig med det förser vi på Panda Languages ​​dig med precis de rätta lyssningsböckerna för att vänja dig vid det franska uttalet. Sådana böcker ärPerfect Listening/ Écoute Parfaite- Franska, som inkluderar 100 lyssningsförståelser att förbättra från din nybörjarnivå A1 till en avancerad nivå B2.

  • Övning ger färdighet

Att upprepade gånger lyssna på franska ljud förbättrar dina lyssningsförmåga och gör dig mer kapabel att förstå det franska språket.

På Panda Languages ​​säkerställer vi din franska lyssnarfärdighet med vårPerfect Listening/ Écoute Parfaite- Franskamed sina hörförståelser som tar upp vardagliga aktiviteter och sociala interaktioner för att göra dig redo för ditt DELF-test.

– Läser

Läsdelen av DELF-testet består av ett informativt dokument, såväl som ett utmanande dokument.

Så även om det är bäst att börja med enkla läsförståelser, är det lika nödvändigt att bekanta sig med mer utmanande. Detta gör att du kan vara rätt förberedd för båda delarna av lässegmentet.

  • Läs lätta romaner

Att läsa enkla romaner för att vänja sig vid meningsstruktur och grundläggande grammatik samtidigt som man utvecklar ett grundläggande ordförråd. Dessutom kan du använda en tvåspråkig bok eller en barnbok.

  • Börja smått

För att fullt ut förbättra dina läsförmåga är det bäst att ta det lugnt med dig själv och börja med att läsa enkla läsförståelser och sedan gradvis öka i nivå.

Det bästa alternativet för det är vårPerfekt läsning – franskapå Panda Languages ​​eftersom det täcker från A1-nivå till C1-nivå. Det är en instruktionsbok som hjälper dig att förbättra dina språkkunskaper och läsförmåga på franska med dess 150 läsförståelse.

– Skrivande

Nu för skrivdelen av DELF-testet är det viktigt att kunna uttrycka sig korrekt på ett skriftligt sätt. Detta beror på att detta segment innebär att ge din personliga åsikt om ett dokument.

Så det är bäst att träna på att skriva på franska och se till att du förstår olika texter.

  • Håll en dagbok

Det bästa sättet att uppnå skrivfärdigheter i franska är att föra en dagbok som hjälper dig att börja tänka på det språket och lära dig hur du uttrycker dig på det.

Att skriva ner vad du känner eller skapa en enkel berättelse på franska kommer att förbättra din skrivförmåga och förbättra din grammatik och ordförråd.

För att komma igång med din skrivövning, vårPerfekt skrivande – franskakan vara en stor tillgång för dig. Det hjälper dig att producera tydliga och syntaktisk korrekta meningar genom att öva på dina franska skrivfärdigheter.

  • Utöka ditt ordförråd

Att utöka ditt ordförråd och lära sig nya ord kan påverka alla fyra språkkunskaperna. Så, att få hjälp av en ordbok som vårOrdförråd – franska språketkan vara till stor hjälp i din DELF-testförberedelseresa.

– Tala

Verbal kommunikation är en viktig del av DELF-testet. För att klara provet är det viktigt att träna på att tydligt tala franska. Även om det kan vara frustrerande att få franskt uttal korrekt, blir allt lättare med övning.

– Förbättra ditt uttal

Du kan göra det genom att säga till regelbundet även om du fumlar och stammar. Att konsekvent lyssna på infödda talare och imitera dem kan också vara ett bra sätt att förbättra din talförmåga.

– Lyssna uppmärksamt

Även om det är viktigt att delta i konversationer för att förbättra ditt tal och öka ditt självförtroende, är det lika nödvändigt att lyssna. För att med rätta få rätt uttal av ord bör du lyssna uppmärksamt på franska som modersmål.

Vår lyssnarbokPerfect Listening/ Écoute Parfaite- Franskapå Panda Languages ​​kan hjälpa dig med det.

Slutsats

Förberedelser är nyckeln. Att klara DELF-testet kräver bara lite övning och beslutsamhet. På Panda Languages ​​förser vi dig med en uppsättning olika franska böcker för att förbättra alla fyra färdigheter så att du klarar testet. Hos oss kommer du att skörda skörden av din tid och dina ansträngningar på nolltid.

Facebooktwitterlinkedininstagram
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts