Welcome to Panda Languages
 - 
Arabic
 - 
ar
Chinese (Traditional)
 - 
zh-TW
Dutch
 - 
nl
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es

DELF eksamens bedste 4 tips til at forberede sig og få det højeste resultat

Post Visitors:104
DELF eksamen

Det franske undervisningsministerium institutter DELF eksamen for at bekræfte dine franske sprogkundskaber. Denne eksamen er anerkendt i hele verden og er gyldig for evigt.

Dette gør det til et fantastisk certifikat at skulle bevise din beherskelse af det franske sprog i dit CV eller tilmelde dig en hvilken som helst international og fransk skole.

At guide dig til at nå frem til DELF er et af vores slutmål hos Panda Languages. Ved at give dig forskellige ressourcer i hver del af det, herunder lytte, læse, skrive og tale. Sådan gør du det.

Hvordan forbereder man sig til en DELF eksamen?

For at starte din DELF-forberedelsesrejse er øvelse nøglen. Men før du forbereder dig, er det vigtigt at kende de dele, der udgør DELF-testen, for nøjagtigt at vælge materialerne til det.

DELF testniveauer

DELF testen er sammensat af fire forskellige niveauer, som er:

  • Niveau A1, som er et grundlæggende niveau i det franske sprog. Det kræver, at eleven blot præsenterer sig selv og har godt fat i at modtage og lede personlige spørgsmål.
  • Niveau A2 er det andet niveau, som kræver noget yderligere viden til niveau A1, såsom daglige aktiviteter.
  • Niveau B1 er det første niveau i den mellemliggende zone. Det sikrer, at eleven er i stand til frit at udtrykke sig i de fleste sociale situationer og engagere sig med succes med indfødte.
  • Niveau B2 betyder, at du har nået et niveau af indfødt flydende fransk. På dette niveau vil du være i stand til at engagere og interagere med komplekse emner.

Hvert af disse niveauer vurderer færdigheden af ​​alle sprogfærdigheder, herunder lytning, læsning, skrivning og tale. For at komme i gang med din DELF-testforberedelse er det bedst at arbejde med hver af disse færdigheder individuelt.

DELF Testforberedelsestips

Da hvert niveau af DELF-eksamenen tester de fire sprogfærdigheder, som er at lytte, læse, skrive og tale. For fuldt ud at forberede dig på det, skal du forbedre alle disse færdigheder og udvide din viden. Sådan arbejder du med dem:

– Hører efter

Lyttedelen af ​​DELF eksamen er opdelt i to segmenter; en kort og en længere. Den korte består af et interview eller en anden talt del ledsaget af multiple-choice spørgsmål. Det længere segment indeholder en mere sofistikeret rekord med nogle spørgsmål.

Her er nogle anbefalede tips til at hjælpe dig på vej:

  • Skærp din hørelse

Bliv bekendt med fransk tale ved at lytte til forskellige lydoptagelser. Franske ord kan være svære at forstå i starten, så det er bedst at træne dine ører til, hvordan sproget udtales.

For at hjælpe dig med det giver vi hos Panda Languages ​​dig de helt rigtige lyttebøger til at vænne dig til fransk udtale. Sådanne bøger erPerfekt lytning/ Écoute Parfaite- fransk, som inkluderer 100 lytteforståelser, der kan forbedres fra dit begynderniveau A1 til et B2 avanceret niveau.

  • Øvelse gør mester

At lytte gentagne gange til franske lyde forbedrer dine lytteevner og gør dig bedre i stand til at forstå det franske sprog.

Hos Panda Languages ​​sikrer vi dine franske lyttefærdigheder med voresPerfekt lytning/ Écoute Parfaite- franskmed sine lytteforståelser, der adresserer hverdagsaktiviteter og sociale interaktioner for at gøre dig klar til din DELF-test.

– Læsning

Læsedelen af ​​DELF-testen består af et informativt dokument såvel som et udfordrende dokument.

Så selvom det er bedst at begynde med enkle læseforståelser, er det lige så nødvendigt at blive fortrolig med mere udfordrende. Dette vil gøre dig i stand til at være ordentligt forberedt til begge dele af læsesegmentet.

  • Læs nemme romaner

Læsning af enkle romaner for at vænne sig til sætningsstruktur og grundlæggende grammatik, mens du udvikler et grundlæggende ordforråd. Derudover kan du gøre brug af en tosproget bog eller en børnebog.

  • Start i det små

For fuldt ud at forbedre dine læsefærdigheder, er det bedst at gå med ro og begynde med at læse simple læseforståelser og derefter gradvist op i niveau.

Den bedste mulighed for det er voresPerfekt læsning – franskhos Panda Languages, fordi det dækker fra A1-niveau til C1-niveau. Det er en instruktionsbog, der vil hjælpe dig med at forbedre dine sprogfærdigheder og læseevner på fransk med dens 150 læseforståelse.

– Skrivning

Nu til skrivedelen af ​​DELF-testen er det vigtigt at kunne udtrykke sig korrekt på en skriftlig måde. Dette er fordi dette segment indebærer at give din personlige mening om et dokument.

Så det er bedst at øve sig i at skrive på fransk og sikre din evne til at forstå forskellige tekster.

  • Før en dagbog

Den bedste måde at opnå skriftlige færdigheder på fransk er at føre en dagbog for at hjælpe dig med at begynde at tænke på det sprog og lære, hvordan du udtrykker dig selv på det.

At skrive ned, hvad du føler eller skabe en simpel historie på fransk, vil forbedre dine skrivefærdigheder og forbedre din grammatik og ordforråd.

For at få dig i gang med din skrivepraksis, voresPerfekt skrivning – franskkan være et stort aktiv for dig. Det vil hjælpe dig med at producere klare og syntaktisk korrekte sætninger ved at øve dine franske skrivefærdigheder.

  • Udvid dit ordforråd

At udvide dit ordforråd og lære nye ord kan påvirke alle fire sprogfærdigheder. Så at få hjælp af en ordforrådsbog som voresOrdforrådspraksis – fransk sprogkan være meget nyttig i din DELF-testforberedelsesrejse.

– Taler

Verbal kommunikation er en væsentlig del af DELF-testen. For at bestå eksamen er det vigtigt at øve sig i at tale tydeligt fransk. Selvom det kan være frustrerende at få fransk udtale korrekt, bliver alt lettere med øvelse.

– Forbedre din udtale

Det kan du gøre ved at sige fra jævnligt, selvom du fumler og stammer. Det kan også være en fantastisk måde at forbedre dine talefærdigheder på at konsekvent lytte til indfødte højttalere og efterligne dem.

– Lyt opmærksomt

Selvom det er vigtigt at deltage i samtaler for at forbedre din tale og øge din selvtillid, er det lige så nødvendigt at lytte. For at opnå den korrekte udtale af ord, bør du lytte opmærksomt til fransk som modersmål.

Vores lyttebogPerfekt lytning/ Écoute Parfaite- franskhos Panda Languages ​​kan hjælpe dig med det.

Konklusion

Forberedelse er nøglen. At bestå DELF-testen kræver kun lidt øvelse og beslutsomhed. Hos Panda Languages ​​giver vi dig et sæt forskellige franske bøger for at forbedre alle fire færdigheder, så du kan klare testen. Hos os høster du høsten af ​​din tid og indsats på ingen tid.

Facebooktwitterlinkedininstagram
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts