Welcome to Panda Languages
 - 
Arabic
 - 
ar
Chinese (Traditional)
 - 
zh-TW
Dutch
 - 
nl
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es

DELF-eksamen 4 beste tips for å forberede deg og få det høyeste resultatet

Post Visitors:36
DELF-eksamen

Det franske utdanningsdepartementet institusjoner DELF-eksamen for å bekrefte dine franske språkkunnskaper. Denne eksamenen er anerkjent over hele verden og er gyldig for alltid.

Dette gjør det til et flott sertifikat å måtte bevise at du mestrer det franske språket i CV-en din eller melde deg på internasjonale og franske skoler.

Å veilede deg til å oppnå DELF er et av sluttmålene våre hos Panda Languages. Ved å gi deg ulike ressurser i hver del av det, inkludert lytting, lesing, skriving og tale. Slik gjør du det.

Hvordan forberede seg til en DELF-eksamen?

For å starte DELF-forberedelsesreisen er øvelse nøkkelen. Men før du forbereder deg, er det viktig å kjenne til delene som utgjør DELF-testen for å nøyaktig velge materialene for det.

DELF testnivåer

DELF-testen er sammensatt av fire forskjellige nivåer som er:

  • Nivå A1, som er et grunnleggende nivå i det franske språket. Det krever at studenten ganske enkelt introduserer seg selv og har god forståelse for å motta og rette personlige spørsmål.
  • Nivå A2 er det andre nivået som krever litt tilleggskunnskap til nivå A1, for eksempel daglige aktiviteter.
  • Nivå B1 er første nivå i mellomsonen. Det sikrer at studenten er i stand til fritt å uttrykke seg i de fleste sosiale situasjoner og engasjere seg med innfødte.
  • Nivå B2 betyr at du har nådd et nivå av flytende morsmål i fransk. På dette nivået vil du kunne engasjere og samhandle med komplekse emner.

Hvert av disse nivåene vurderer ferdighetene til alle språkferdigheter, inkludert å lytte, lese, skrive og snakke. For å komme i gang med DELF-testforberedelsen, er det best å jobbe med hver av disse ferdighetene individuelt.

DELF Testforberedelsestips

Ettersom hvert nivå av DELF-eksamenen tester de fire språkferdighetene som er å lytte, lese, skrive og snakke. For å forberede deg fullt ut, må du forbedre alle disse ferdighetene og utvide kunnskapen din. Slik jobber du med dem:

– Lytter

Lyttedelen av DELF-eksamenen er delt inn i to segmenter; en kort og en lengre. Den korte består av et intervju eller en annen muntlig del ledsaget av flervalgsspørsmål. Det lengre segmentet inkluderer en mer sofistikert plate med noen spørsmål.

Her er noen anbefalte tips for å hjelpe deg videre:

  • Skjerp hørselen din

Bli kjent med fransk tale ved å lytte til ulike lydfiler. Franske ord kan være vanskelige å forstå i begynnelsen, så det er best å trene ørene til hvordan språket uttales.

For å hjelpe deg med det, gir vi i Panda Languages ​​deg akkurat de rette lyttebøkene for å venne deg til fransk uttale. Slike bøker erPerfekt lytting/ Écoute Parfaite- fransk, som inkluderer 100 lytteforståelser for å forbedre deg fra ditt nybegynnernivå A1 til et B2 avansert nivå.

  • Øvelse gjør mester

Å lytte gjentatte ganger til franske lyder forbedrer lytteferdighetene dine og gjør deg mer i stand til å forstå det franske språket.

Hos Panda Languages ​​sikrer vi dine franske lytteferdigheter med vårPerfekt lytting/ Écoute Parfaite- franskmed sine lytteforståelser som tar for seg dagligdagse aktiviteter og sosiale interaksjoner for å gjøre deg klar for DELF-testen din.

– Lesing

Lesedelen av DELF-testen består av et informativt dokument, så vel som et utfordrende dokument.

Så selv om det er best å begynne med enkel leseforståelse, er det like nødvendig å bli kjent med mer utfordrende. Dette vil gjøre deg i stand til å være riktig forberedt på begge deler av lesesegmentet.

  • Les enkle romaner

Lese enkle romaner for å bli vant til setningsstruktur og grunnleggende grammatikk mens du utvikler et grunnleggende vokabular. I tillegg kan du benytte deg av en tospråklig bok eller en barnebok.

  • Start i det små

For å forbedre leseferdighetene dine fullt ut, er det best å gå lett på deg selv og begynne med å lese enkel leseforståelse, og deretter gradvis opp i nivå.

Det beste alternativet for det er vårPerfekt lesing – franskpå Panda Languages ​​fordi det dekker fra A1-nivå til C1-nivå. Det er en instruksjonsbok som vil hjelpe deg med å forbedre dine språkkunnskaper og leseevner på fransk med sine 150 leseforståelser.

– Å skrive

Nå for skrivedelen av DELF-testen er det viktig å kunne uttrykke deg riktig på en skriftlig måte. Dette er fordi dette segmentet innebærer å gi din personlige mening om et dokument.

Så det er best å øve på å skrive på fransk og sikre at du forstår forskjellige tekster.

  • Før journal

Den beste måten å oppnå skriveferdigheter i fransk på er å føre en dagbok for å hjelpe deg å begynne å tenke på det språket og lære å uttrykke deg på det.

Å skrive ned det du føler eller lage en enkel historie på fransk vil forbedre skriveferdighetene dine og forbedre grammatikken og vokabularet ditt.

For å komme i gang med din skrivepraksis, vårPerfekt skriving – franskkan være en stor ressurs for deg. Det vil hjelpe deg å produsere klare og syntaktisk korrekte setninger ved å øve på dine franske skriveferdigheter.

  • Utvid ordforrådet ditt

Å utvide ordforrådet og lære nye ord kan påvirke alle fire språkferdighetene. Så å få hjelp av en ordbok som vårOrdforrådspraksis – fransk språkkan være svært nyttig i forberedelsene til DELF-testen.

– Snakker

Verbal kommunikasjon er en vesentlig del av DELF-testen. For å bestå eksamen er det viktig å øve på å snakke tydelig fransk. Selv om det kan være frustrerende å få fransk uttale riktig, blir alt lettere med øvelse.

– Forbedre uttalen din

Du kan gjøre det ved å si ifra regelmessig selv om du fomler og stammer. Å konsekvent lytte til morsmål og imitere dem kan også være en fin måte å forbedre taleferdighetene dine på.

– Lytt nøye

Selv om det er viktig å delta i samtaler for å forbedre taleevnen og øke selvtilliten, er lytting like nødvendig. For å tilegne seg riktig uttale av ord, bør du lytte oppmerksomt til fransk som morsmål.

Vår lyttebokPerfekt lytting/ Écoute Parfaite- franskpå Panda Languages ​​kan hjelpe deg med det.

Konklusjon

Forberedelse er nøkkelen. Å bestå DELF-testen krever bare litt øvelse og besluttsomhet. Hos Panda Languages ​​gir vi deg et sett med forskjellige franske bøker for å forbedre alle fire ferdighetene slik at du kan klare testen. Hos oss vil du høste høsten av din tid og innsats på kort tid.

Facebooktwitterlinkedininstagram
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts