Welcome to Panda Languages
 - 
Arabic
 - 
ar
Chinese (Traditional)
 - 
zh-TW
Dutch
 - 
nl
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es

De beste tweetalige online woordenboeken om te gebruiken

Post Visitors:55
beste tweetalige online woordenboeken

Wanneer u een nieuwe taal leert, kunt u het beste tweetalige online woordenboeken in deze taal kennen, waardoor u gemakkelijker kunt beginnen met het leren van deze taal.

Vanaf dat moment is Stichting Panda Languages ​​de beste vriend om dit doel te helpen bereiken door de meest bruikbare online tweetalige woordenboeken aan te bieden die online en ook in PDF beschikbaar zijn.

Wat is De beste tweetalige online woordenboeken?

Het is een naslagwerk of elektronische bron waarin de woorden van De taal vaak in alfabetische volgorde worden weergegeven, waaronder:

  • Een lijst met woordenboeken uit een of meer lexicons van een of meer talen.
  • Bevat ook informatie over definities en geeft hun betekenis, of geeft equivalente woorden in een andere taal.
  • Geeft vaak ook informatie over uitspraak, herkomst, gebruik en vertaling.
  • Woordenboeken zijn ook een lexicale referentie die de onderlinge relaties tussen gegevens “Quotation Dictionary” verduidelijkt.

voordelen van De beste online tweetalige woordenboeken

  • Zoals je elke taal leert en aangezien Panda-Languages je eerste bestemming is om alle talen waarvan je droomt, soepel en eenvoudig te leren. U zult een pool van woordenboeken in 20 verschillende talen kunnen hebben.
  • En hier moeten we weten, waarom zouden de woordenboeken van panda-Languages de eerste bestemming zijn van elke taalkundige in de wereld?.
  • Het eerste is dat woordenboeken in Panda-Languages de belangrijkste gebruikte woordenschat bieden. Het tweede is dat elk woord wordt uitgelegd met een zin die een beter woord biedtn begrip van de woordenschat.
  • Panda-Languages worden aangeboden aan alle universiteitsstudenten, master- en doctoraatsstudenten, en iedereen die hun taal wil verbeteren en de taal onder de knie wil krijgen, vele soorten waardevolle woordenboeken die u helpen uw taal te verbeteren en u kunt ze kopen op onze Panda-Languages website tegen prijzen die bij je passen.
  • U kunt uw eigen taalwoorden bouwen; begin met het verbeteren van uw taalvocabulaire nu u het wilt leren, door online woordenboeken van onze website te gebruiken.

Sommige soorten woordenboeken beschikbaar in Panda-Languages

Er zijn veel soorten woordenboeken op de site, zoals:

Panda Languages ​​Engels- Ests woordenboek:

Dit is een Estisch-Engels vertaalwoordenboek met meer dan 1500 Engelse woorden met vertalingen.

, in de Estse taal.

Functies:

Estland werd in 2001 een populaire bestemming voor Amerikaanse reizigers.

Biedt praktische hulp aan Engelssprekenden die naar Estland reizen of die willen communiceren met 1,1 miljoen Eststaligen over de hele wereld.

Bevat basisinformatie over eten, winkelen, vervoer en wat te doen in geval van nood.

Panda Languages ​​Engels-Armeens woordenboek:

Het is een nieuwe educatieve handleiding die u helpt om uw woordenschat te ontwikkelen, inclusief (werkwoorden/zelfstandige naamwoorden/uitdrukkingen) in de Armeense taal.

Functies:

Het bevat tot 1500 essentiële woorden en zinnen die behoren tot de niveaus van Beginner tot Intermediair (A1 – B1.2 ERK).

De inzendingen zijn onderverdeeld in 150 woordenschatthema’s en 4 leerstappen.

Ze zijn gerangschikt in stappen en vervolgens op thema, niet op alfabet.

Het boek is bedoeld om u stap voor stap te helpen deze taal te leren, maar kan ook worden toegepast voor vertalingen of amusement. _Je kunt het apart gebruiken of als extra hulpmiddel voor elke geschikte educatieve cursus.

Panda Languages ​​Engels-Kroatisch woordenboek:

Het is een nieuwe educatieve handleiding die u helpt uw ​​woordenschat te ontwikkelen, inclusief (werkwoorden/zelfstandige naamwoorden/uitdrukkingen) in de Kroatische taal.

Functies:

De onmisbare reisgenoot van de wereldberoemde taalexperts.

Dit taalgids en woordenboek in zakformaat van onze taalexperts is alles wat u nodig heeft om uzelf verstaanbaar te maken over Kroatië.

Meer dan 1500 woorden en zinnen: communiceer gemakkelijk in elke situatie.

Gemakkelijke uitspraak: spreek met vertrouwen en word begrepen met vereenvoudigde fonetische transcripties.

Menulezer: bestel elke keer de perfecte maaltijd

Behandelt de volgende thema’s: overleven, eten en drinken, mensen, vrije tijd, speciale vereisten, noodgevallen.

Panda Languages ​​Engels-Tsjechisch woordenboek:

Het is een nieuwe educatieve handleiding die u helpt uw ​​woordenschat te ontwikkelen, inclusief (werkwoorden/zelfstandige naamwoorden/uitdrukkingen) in de Tsjechische taal.

Functies:

De taalgidsen bevatten wat er het meest toe doet – de essentiële zaken voor basiscommunicatie. Dit is een onmisbare reeks zinnen om te “overleven” in het buitenland.

Enkele van de onderwerpen in het taalgids zijn: Routebeschrijving vragen, Borden, Vervoer, Kaartjes kopen, Hotel, Restaurant, Winkelen, Groeten, Kennissen, Communicatie, Dankbaarheid, Gezondheidsproblemen, Excuses, Afscheid en meer.

Een ander deel van het boek biedt ook een klein woordenboek met meer dan 1500 nuttige woorden die alfabetisch zijn gerangschikt. Het woordenboek bevat veel gastronomische termen en is handig bij het bestellen van eten in een restaurant of het kopen van boodschappen in de winkel.

Panda Languages ​​Engels-Portugees woordenboek:

Het is een nieuwe educatieve handleiding die u helpt uw ​​woordenschat te ontwikkelen, inclusief (werkwoorden/zelfstandige naamwoorden/uitdrukkingen) in de Portugese taal.

Functies:

Dit praktische woordenboek van de Portugese taal bevat meer dan 1500 vermeldingen in een beknopt, gebruiksvriendelijk formaat.

De vertaling is van het Engels naar het Portugees.

Het biedt een brede woordenschat uit alle gebieden, evenals talrijke idiomen voor vakanties of voor gebruik als klassiek naslagwerk.

Panda Languages ​​Engels-Macedonisch woordenboek:

Het is een nieuwe educatieve handleiding die u helpt om uw woordenschat te ontwikkelen, inclusief (werkwoorden/zelfstandige naamwoorden/uitdrukkingen) in de Macedonische taal.

Functies:

Het bevat 1500 woorden in het Engels en Macedonisch met uitlegvoorbeelden.

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar modern woordenboek Macedonisch-Engels, dan ben je hier op de juiste plek.

De woorden zijn eerst alfabetisch gerangschikt in het Engels en vervolgens in het Macedonisch voor gemakkelijke toegang.

Panda Languages ​​Engels-Noors woordenboek:

Het is een nieuwe educatieve handleiding die u helpt om uw woordenschat te ontwikkelen, inclusief (werkwoorden/zelfstandige naamwoorden/uitdrukkingen) in de Noorse taal.

Functies:

De vertrouwde Universal Dictionary zorgt voor een snelle en nauwkeurige referentie met meer dan 1500 woorden en zinnen in het Noors en Engels.

Up-to-date woordenschat met fonetische transcriptie.

Met basiszinnen, afkortingen, minigrammatica, onregelmatige werkwoorden in het Noors en Engels in de bijlage.

Het ideale naslagwerk in zakformaat voor thuis, op kantoor, op school of op reis.

Eindelijk, ​​Panda Languages ​​is uw bestemming om alle talen te leren en ze in uw handen te leggen. Neem nu contact met ons op en ontvang het beste woordenboek dat uw taal verrijkt en waarmee u het gemakkelijk kunt oefenen.

Facebooktwitterlinkedininstagram
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts