Welcome to Panda Languages
 - 
Arabic
 - 
ar
Chinese (Traditional)
 - 
zh-TW
Dutch
 - 
nl
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es

4 Methoden om de beste score te behalen in TOEFL 2023

Post Visitors:102
beste score te behalen in TOEFL

Voorbereiden op examens is nooit gemakkelijk. Het komt altijd met zijn eigen set van angst en stress. Dit geldt des te meer als het gaat om een ​​belangrijk examen zoals de TOEFL-test. U kunt echter gerust zijn, want het goede nieuws is dat u niet de enige bent in uw strijd.

Bovendien is Panda Languages ​​er om u te helpen en de weg voor u te effenen. Hier zullen We bieden je de beste manieren om het meeste uit je potentieel te halen voor en tijdens de beste score te behalen in TOEFL.

Zoals altijd is voorbereiding voor altijd de sleutel om je voor te bereiden om je absoluut beste werk te volbrengen.

Hier is hoe dat te doen!

1. Wat is TOEFL?

De TOEFL is een examen om je vaardigheid in de Engelse taal te testen, het staat voor Test of English as a Foreign Language. Bovendien wordt het wereldwijd algemeen geaccepteerd in instellingen en universiteiten, omdat het hen helpt te weten dat je vloeiend Engels spreekt.

Het is het enige examen dat elk van de vier academische Engelse vaardigheden evalueert, namelijk lezen, luisteren, spreken en schrijven in een academische context. Als gevolg hiervan geven uw TOEFL-resultaten een nauwkeurige beoordeling van uw Engelse kennis en laten ze aan de toelatingsautoriteiten zien dat u het potentieel heeft om te slagen.

2. Soorten TOEFL

De test is er in verschillende soorten om het proces van het nemen op mensen te vergemakkelijken. Het is beschikbaar in drie formaten, namelijk:

  • Papier (PBT – Paper-based Test)
  • Computer (CBT – Computer-based Test)
  • Online (iBT – Internet-based Test)

De online versie ervan is het meest gebruikte type geworden.

3. Testcentra

De TOEFL-test wordt aangeboden in geautoriseerde centra over de hele wereld om u te helpen de door u gekozen optie veilig te gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is een datum te boeken en een locatie te kiezen of u kunt de test vanuit het comfort van uw huis doen, wat voor u ook werkt.

4. Prijzen

De testregistratiekosten variëren afhankelijk van uw locatie, maar er zijn een paar vaste kosten die niet van plaats tot plaats veranderen, zoals $ 40 kosten voor late registratie, $ 60 voor herschikking en $ 20 voor herstel van geannuleerde scoort.

Dus om het exacte bedrag te weten dat nodig is om een ​​test te boeken, raadpleeg de testcentra in uw regio.

5. Waaruit bestaat TOEFL?

De TOEFL-test bestaat uit vier onderdelen: lezen, luisteren, spreken en schrijven. Deze vier Engelse communicatieve vaardigheden worden tijdens het examen afzonderlijk of gecombineerd getest, aangezien u taken moet voltooien die de drie vaardigheden lezen, luisteren en spreken omvatten als antwoord op een vraag.

U wordt bijvoorbeeld gevraagd om naar een vraag te luisteren of een vraag voor te lezen, en vervolgens gevraagd om deze mondeling of schriftelijk te beantwoorden.

4 Methoden om de beste score te behalen in TOEFL 2023

Om je voor te bereiden op je TOEFL-test en de beste score te behalen, is het essentieel om klaar te zijn om elk van de vier secties te behalen.

1. Luisteren

Door herhaaldelijk naar Engelse klanken te luisteren, verbetert u uw luistervaardigheid en vergroot u uw vermogen om de taal te begrijpen. Voor ongetrainde oren zijn Engelse woorden misschien moeilijk om aan te wennen, dus het is belangrijk om je gehoor aan te passen aan de manier waarop de taal wordt gesproken.

Panda Languages ​​kan u hierbij helpen door u te voorzien van het juiste luistermateriaal om u te laten wennen aan de Engelse uitspraak.

We kunnen uw Engelse hoorvaardigheid verzekeren met ons luisterboek Perfect Listening-English, dat luistervaardigheid bevat met mp3-audiobestanden en vragen over alledaagse activiteiten en sociale interacties om u voor te bereiden op uw TOEFL-test. Dit boek heeft 100 luistervaardigheidsoefeningen om je te helpen van beginner tot gevorderd.

2. Lezen

U moet uw algemene begrijpend lezen perfectioneren als u uw Spaanse leesvaardigheid wilt verbeteren.

Om te beginnen, is het raadzaam om bescheiden te beginnen met eenvoudige oefeningen voor begrijpend lezen, maar het is ook cruciaal om vertrouwd te raken met meer uitdagende oefeningen. Zo ben je goed voorbereid op het leesgedeelte van de toets.

U kunt ons Engelse luisterboek ook gebruiken om u te helpen bij het lezen, omdat het geschreven begrip u kan helpen uw leesvaardigheid aan te scherpen om de beste scores te behalen.

3. Schrijven

De beste manier om je voor te bereiden op het schrijfgedeelte is, nou ja, schrijven! Je kunt nooit beter worden in schrijven zonder te oefenen en de woorden eruit te krijgen, zelfs als je goed bent in verbale communicatie, schriftelijke communicatie is een andere zaak.

Daarom is het belangrijk om je gedachten op papier te zetten, een handig dagboek bij te houden en gebruik te maken van elke gelegenheid om je hand en geest te laten wennen aan het schrijven in het Engels. Eerdere ervaring met schrijven in het Engels kan je enorm helpen bij het schrijven van het essaygedeelte van de TOEFL-test.

Omdat woordenschat een geweldig hulpmiddel is als het gaat om schrijven, biedt Panda Language u een handige educatieve handleiding die: De beste woordenschatoefening – Engels om uw Engelse woordenschat te vergroten en u te helpen nieuwe woorden te verwerven. Dit boek is de beste voorbereiding om je TOEFL-test met vlag en wimpel voor te bereiden, aangezien het 150 verschillende onderwerpen bevat die draaien om dagelijkse activiteiten, sociale relaties en andere essentiële thema’s.

4. Spreken

Verbale communicatie is een essentieel onderdeel van het beheersen van een taal. De weg naar het spreken van de Engelse taal of een andere taal begint altijd met betere luistervaardigheid, want als je naar de juiste uitspraak van woorden luistert, slaan je hersenen dat geluid automatisch op om later te gebruiken, dus als je spreekt, weet je precies de juiste manier om dat woord te zeggen.

Om je verbale Engelse spreekvaardigheid te verbeteren, moet je ook regelmatig gesprekken voeren om je niveau te testen en van je fouten te leren.

Het is bewezen dat het een succesvolle manier is om een ​​gesproken taal te leren door er gewoon naar te luisteren. Dit is te zien bij kinderen die leren praten door alleen maar te luisteren naar mensen die om hen heen praten, dus je kunt ons geweldige luisterboek gebruiken Perfect Luisteren-Engels om uw spreekvaardigheid te verbeteren.

Conclusie

Om de TOEFL met vlag en wimpel te halen, hoeft u zich er alleen maar op voor te bereiden. Het is onze taak bij Panda Languages ​​om u voor te bereiden op dergelijke examens door u een verscheidenheid aan Engelse boeken aan te bieden om u te helpen alle vier de vaardigheden te verbeteren en de test te halen. Neem nu contact op met het Panda Languages-team en ontdek meer details.

Facebooktwitterlinkedininstagram
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts