Welcome to Panda Languages
 - 
Arabic
 - 
ar
Chinese (Traditional)
 - 
zh-TW
Dutch
 - 
nl
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es

Cele mai bune dicționare bilingve online de folosit

Post Visitors:57
dicționare

Din acel moment, fundația Panda Languages ​​este cel mai bun prieten care ajută la atingerea acestui obiectiv, oferind cele mai utile dicționare bilingve online care sunt disponibile online și, de asemenea, PDF.

Când înveți o limbă nouă, cel mai bun lucru de făcut este să cunoști o mulțime de cuvinte în această limbă, ceea ce te face mai ușor să începi călătoria în învățarea acestei limbi.

Ce este un dicționare?

Este o carte de referință sau o resursă electronică care listează cuvintele Limbii adesea în ordine alfabetică, inclusiv:

  • O listă de dicționare dintr-unul sau mai multe lexicone din una sau mai multe limbi.
  • De asemenea, conține informații despre definiții și oferă semnificația acestora sau oferă cuvinte echivalente într-o altă limbă.
  • Adesea oferă și informații despre pronunție, origine, utilizare și traducere.
  • Dicționarele sunt și o referință lexicală care clarifică interrelațiile dintre date „Dicționar de citate”.

beneficiile celor mai bune dicționare bilingve online

  • Pe măsură ce înveți orice limbă și deoarece limbile Panda este prima ta destinație pentru a învăța toate limbile pe care visezi să le înveți fără probleme și simplu. Veți putea avea un grup de dicționare în 20 de limbi diferite.
  • Și aici trebuie să știm, de ce ar trebui dicționarele de limbi panda să fie prima destinație a oricărui lingvist din lume?.
  • Primul lucru este că dicționarele de limbi Panda oferă cel mai important vocabular folosit. Al doilea lucru este că fiecare cuvânt este explicat cu o propoziție care oferă un cuvânt mai bunînțelegerea vocabularului.
  • Panda languages ​​este oferit tuturor studenților, masteranzilor și doctoranzilor și tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească limba și să stăpânească limba, multe tipuri de dicționare valoroase care vă ajută să vă îmbunătățiți limba și le puteți cumpăra de pe site-ul nostru Panda Languages ​​la prețuri care ti se potriveste.
  • Puteți construi propriile cuvinte în limbaj; începeți să vă îmbunătățiți vocabularul lingvistic acum că doriți să învățați, folosind dicționare online de pe site-ul nostru.

Unele tipuri de dicționare disponibile în Panda languages

Există multe tipuri de dicționare pe site, cum ar fi:

Dicționar Panda Languages ​​engleză-estone:

Acesta este un dicționar de traducere estonă-engleză care conține peste 1500 de cuvinte englezești cu traduceri.

, în limba estonă.

Caracteristici:

Estonia a devenit o destinație populară pentru călătorii americani în 2001.

Oferă asistență practică pentru vorbitorii de limba engleză care călătoresc în Estonia sau pentru cei care doresc să comunice cu 1,1 milioane de vorbitori de estonă din întreaga lume.

Include informații de bază despre mâncare, cumpărături, transport și ce trebuie făcut în caz de urgență.

Panda Languages ​​Dicționar englez-armean:

Este un nou manual educațional care vă ajută să vă dezvoltați vocabularul, inclusiv (verbe/substantive/expresii) în limba armeană.

Caracteristici:

Include până la 1500 de cuvinte și expresii esențiale aparținând nivelurilor de la Începător la Intermediar (A1 – B1.2 CEFR).

Intrările sunt împărțite în 150 de teme de vocabular, precum și în 4 pași de învățare.

Sunt aranjate pe trepte și apoi pe teme, nu după alfabet.

Cartea este menită să vă ajute să învățați această limbă pas cu pas, dar poate fi aplicată și pentru traducere sau divertisment. _Îl puteți folosi separat sau ca instrument suplimentar pentru orice curs educațional adecvat.

Panda Languages ​​Dicționar engleză-croată:

Este un nou manual educațional care vă ajută să vă dezvoltați vocabularul, inclusiv (verbe/substantive/expresii) în limba croată.

Caracteristici:

Însoțitorul de călătorie esențial de la experții lingvistici de renume mondial.

Această carte de expresii și dicționar de buzunar de la experții noștri în limbi străine este tot ce aveți nevoie pentru a vă face să înțelegeți despre Croația.

Peste 1500 de cuvinte și expresii: comunicați cu ușurință în orice situație.

Pronunție ușoară: vorbește cu încredere și fii înțeles cu transcripții fonetice simplificate.

Cititor de meniu: comandați de fiecare dată masa perfectă

Acoperă următoarele teme: Supraviețuire, Mâncare și băutură, Oameni, Timp liber, Cerințe speciale, În situații de urgență.

Panda Languages Dicționar ​​engleză-cehă:

Este un nou manual educațional care vă ajută să vă dezvoltați vocabularul, inclusiv (verbe/substantive/expresii) în limba cehă.

Caracteristici:

Cărțile de fraze conțin ceea ce contează cel mai mult – elementele esențiale pentru comunicarea de bază. Acesta este un set indispensabil de fraze pentru a „supraviețui” în străinătate.

Unele dintre subiectele incluse în manualul de fraze sunt: ​​Cererea de indicații, Indicatoare, Transport, Cumpărare bilete, Hotel, Restaurant, Cumpărături, Salutări, Cunoștințe, Comunicare, Recunoștință, Probleme de sănătate, Scuze, Adio și multe altele.

O altă secțiune a cărții oferă și un mic dicționar cu peste 1.500 de cuvinte utile aranjate alfabetic. Dicționarul include o mulțime de termeni gastronomici și vă va fi de ajutor atunci când comandați mâncare la un restaurant sau cumpărați alimente de la magazin.

Panda Languages Dicționar ​​engleză-portugheză:

Este un nou manual educațional care vă ajută să vă dezvoltați vocabularul, inclusiv (verbe/substantive/expresii) în limba portugheză.

Caracteristici:

Acest dicționar practic al limbii portugheze conține peste 1500 de intrări într-un format concis și ușor de utilizat.

Traducerea este din engleză în portugheză.

Oferă un vocabular larg din toate domeniile, precum și numeroase idiomuri pentru sărbători sau pentru utilizare ca o lucrare de referință clasică.

Panda Languages ​​Dicționar englez-macedonean:

Este un nou manual educațional care vă ajută să vă dezvoltați vocabularul, inclusiv (verbe/substantive/expresii) în limba macedoneană.

Caracteristici:

Conține 1500 de cuvinte în engleză și macedoneană cu exemple explicative.

Dacă sunteți în căutarea unui dicționar macedonean-englez modern de încredere, sunteți în locul potrivit.

Cuvintele sunt ordonate alfabetic mai întâi în engleză și apoi în macedoneană pentru un acces convenabil.

Panda Languages ​​Dicţionar englez-norvegian:

Este un nou manual educațional care vă ajută să vă dezvoltați vocabularul, inclusiv (verbe/substantive/expresii) în limba norvegiană.

Caracteristici:

Dicționarul universal de încredere asigură referințe rapide și precise cu peste 1500 de cuvinte și expresii în norvegiană și engleză.

Vocabular actualizat cu transcriere fonetică.

Cu fraze de bază, abrevieri, mini gramatică, verbe neregulate în norvegiană și engleză în anexă.

Lucrarea de referință de buzunar ideală pentru utilizare acasă, la birou, la școală sau în călătorii.

In cele din urma, ​​Panda Languages ​​este destinația ta pentru a învăța toate limbile și a le pune în mâinile tale. Contactați-ne acum și obțineți cel mai bun dicționar care vă îmbogățește limba și vă permite să o exersați cu ușurință.

Facebooktwitterlinkedininstagram
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts