Welcome to Panda Languages
 - 
Arabic
 - 
ar
Chinese (Traditional)
 - 
zh-TW
Dutch
 - 
nl
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es

Cele mai bune 4 sfaturi ale examenului DELF pentru a vă pregăti și a obține cel mai bun rezultat

Post Visitors:54
examenului DELF

Ministerul francez al educației instituie examenului DELF pentru a vă verifica cunoștințele de limba franceză. Acest examen este recunoscut la nivel mondial și este valabil pentru totdeauna.

Acest lucru face ca este un certificat grozav să trebuiască să dovedești stăpânirea limbii franceze în CV-ul tău sau să te înscrii la orice școală internațională și franceză.

Îndrumarea dvs. pentru a obține DELF este unul dintre obiectivele noastre finale la Panda Languages. Oferind diverse resurse în fiecare parte a acesteia, inclusiv ascultarea, citirea, scrierea și vorbirea. Iată cum să faci asta.

Cum să te pregătești pentru un examenului DELF?

Pentru a începe călătoria de pregătire pentru DELF, practica este esențială. Dar înainte de pregătire, este esențial să cunoașteți părțile care compun testul DELF pentru a alege cu exactitate materialele pentru asta.

Niveluri de testare DELF

Testul DELF este compus din patru niveluri diferite care sunt:

  • Nivelul A1, care este un nivel de bază al limbii franceze. Este necesar ca elevul să se prezinte pur și simplu și să aibă o bună înțelegere a primirii și a direcționării întrebărilor personale.
  • Nivelul A2 este al doilea nivel care necesită anumite cunoștințe suplimentare la nivelul A1, cum ar fi activitățile zilnice.
  • Nivelul B1 este primul nivel din zona intermediară. Se asigură că studentul este capabil să se exprime liber în majoritatea situațiilor sociale și să se implice cu succes cu nativii.
  • Nivelul B2 înseamnă că ai atins un nivel de fluență nativă în limba franceză. La acest nivel, ați putea să vă implicați și să interacționați cu subiecte complexe.

Fiecare dintre aceste niveluri evaluează competența tuturor abilităților lingvistice, inclusiv ascultarea, citirea, scrierea și vorbirea. Pentru a începe pregătirea pentru testul DELF, cel mai bine este să lucrați la fiecare dintre aceste abilități în mod individual.

Sfaturi pentru pregătirea testului DELF

Deoarece fiecare nivel al examenului DELF testează cele patru abilități lingvistice, care sunt ascultarea, citirea, scrierea și vorbirea. Pentru a vă pregăti pe deplin, trebuie să vă îmbunătățiți toate aceste abilități și să vă extindeți cunoștințele. Iată cum să lucrezi la ele:

– Ascultând

Partea de ascultare a examenului DELF este împărțită în două segmente; una scurtă și una mai lungă. Cel scurt este alcătuit dintr-un interviu sau o altă parte vorbită însoțită de întrebări cu răspunsuri multiple. Segmentul mai lung include o înregistrare mai sofisticată cu câteva întrebări.

Iată câteva sfaturi recomandate pentru a vă ajuta:

  • Ascuțiți-vă auzul

Familiarizați-vă cu vorbirea franceză ascultând diverse audio-uri. Cuvintele franceze pot fi greu de înțeles la început, așa că cel mai bine este să vă antrenați urechile la modul în care este pronunțată limba.

Pentru a vă ajuta în acest sens, noi, cei de la Panda Languages, vă oferim cărțile de ascultare potrivite pentru a vă obișnui cu pronunția franceză. Astfel de cărți suntPerfect Listening/ Écoute Parfaite- French, care include 100 de înțelegeri auditive pentru a îmbunătăți de la nivelul de începător A1 la un nivel avansat B2.

  • Practica face perfect

Ascultarea repetitivă a sunetelor franceze vă îmbunătățește abilitățile de ascultare și vă face mai capabil să înțelegeți limba franceză.

La Panda Languages, vă asigurăm competența de ascultare a limbii franceze cu ajutorul nostruPerfect Listening/ Écoute Parfaite- Frenchcu înțelegerile sale auditive care abordează activitățile de zi cu zi și interacțiunile sociale pentru a vă pregăti pentru testul DELF.

– Citind

Segmentul de lectură al testului DELF este alcătuit dintr-un document informativ, precum și unul provocator.

Așadar, chiar dacă cel mai bine este să începeți cu înțelegeri simple de lectură, este la fel de necesar să vă familiarizați cu altele mai provocatoare. Acest lucru vă va permite să fiți pregătit corect pentru ambele părți ale segmentului de lectură.

  • Citiți romane ușoare

Citiți romane simple pentru a vă obișnui cu structura propozițiilor și gramatica de bază, în timp ce dezvoltați un vocabular de bază. În plus, puteți folosi o carte bilingvă sau o carte pentru copii.

  • Începeți mic

Pentru a vă îmbunătăți pe deplin abilitățile de citire, cel mai bine este să vă ușurați și să începeți prin a citi înțelegeri simple de lectură, apoi să treceți treptat la nivel.

Cea mai bună opțiune pentru asta este a noastrăLectură perfectă – francezăla Panda Languages ​​pentru că acoperă de la nivelul A1 până la nivelul C1. Este un ghid de instruire care vă va ajuta să vă îmbunătățiți cunoștințele lingvistice și abilitățile de citire în limba franceză cu 150 de înțelegere a citirii.

– Scrisul

Acum, pentru partea de scriere a testului DELF, este esențial să vă puteți exprima corect în scris. Acest lucru se datorează faptului că acest segment presupune oferirea unei opinii personale asupra unui document.

Deci, cel mai bine este să exersați scrisul în limba franceză și să vă asigurați capacitatea de a înțelege diferite texte.

  • Tine un jurnal

Cea mai bună modalitate de a obține competențe de scris în limba franceză este să ții un jurnal care să te ajute să începi să gândești în limba respectivă și să înveți cum să te exprimi în ea.

Scrierea a ceea ce simți sau crearea unei povești simple în limba franceză îți va îmbunătăți abilitățile de scriere și îți va îmbunătăți gramatica și vocabularul.

Pentru a vă ajuta să începeți practica de scris, nostruScriere perfectă – francezăpoate fi un mare atu pentru tine. Vă va ajuta să produceți propoziții clare și corecte din punct de vedere sintactic, exersându-vă abilitățile de scriere în limba franceză.

  • Extindeți-vă vocabularul

Extinderea vocabularului și învățarea de cuvinte noi poate afecta toate cele patru abilități lingvistice. Așadar, obținerea ajutorului unei cărți de vocabular precum a noastrăPractica Vocabular – Limba Francezăpoate fi de mare ajutor în călătoria dumneavoastră de pregătire a testului DELF.

– Vorbitor

Comunicarea verbală este o parte esențială a testului DELF. Pentru a promova examenul, este esențial să exersați limpede limba franceză. Deși poate fi frustrant să obții corect pronunția franceză, totul devine mai ușor cu practică.

– Îmbunătățiți-vă pronunția

Puteți face asta vorbind în mod regulat chiar dacă bâjbâi și bâlbâi. De asemenea, ascultarea constantă a vorbitorilor nativi și imitarea acestora poate fi o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți abilitățile de vorbire.

– Ascultă cu atenție

Deși este esențial să te angajezi în conversații pentru a-ți îmbunătăți vorbirea și a-ți crește încrederea, ascultarea este la fel de necesară. Pentru a obține corect pronunția corectă a cuvintelor, ar trebui să ascultați cu atenție vorbitorii nativi de franceză.

Cartea noastră de ascultarePerfect Listening/ Écoute Parfaite- Frenchla Panda Languages ​​vă poate ajuta cu asta.

Concluzie

Pregătirea este cheia. Trecerea testului DELF necesită doar puțină practică și determinare. La Panda Languages, vă punem la dispoziție un set de cărți diferite de franceză pentru a îmbunătăți toate cele patru abilități, pentru a vă permite să treceți la test. Cu noi, veți culege recolta timpului și eforturilor dvs. în cel mai scurt timp.

Facebooktwitterlinkedininstagram
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts