Welcome to Panda Languages
 - 
Arabic
 - 
ar
Chinese (Traditional)
 - 
zh-TW
Dutch
 - 
nl
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es

A DELF vizsga legjobb 4 tippje a felkészüléshez és a legmagasabb eredmény eléréséhez

Post Visitors:52
DELF vizsga

A francia oktatási minisztérium intézetei a DELF vizsga hogy igazolja francia nyelvtudását. Ez a vizsga világszerte elismert és örökké érvényes.

Ez nagyszerű bizonyítványt jelent, ha önéletrajzában igazolnia kell francia nyelvtudását, vagy be kell iratkoznia bármely nemzetközi és francia iskolába.

A Panda Languages ​​egyik végcélja, hogy elkalauzoljuk Önt a DELF ászhoz. Azáltal, hogy különféle forrásokat biztosítunk Önnek ennek minden részében, beleértve a hallgatást, az olvasást, az írást és a beszédet. Íme, hogyan kell ezt megtenni.

Hogyan készüljünk fel a DELF vizsga?

A DELF-re való felkészülés megkezdéséhez a gyakorlás kulcsfontosságú. De az előkészítés előtt elengedhetetlen, hogy ismerje a DELF tesztet alkotó alkatrészeket, hogy pontosan meg lehessen választani az ehhez szükséges anyagokat.

DELF tesztszintek

A DELF teszt négy különböző szintből áll, amelyek a következők:

  • A1 szint, ami a francia nyelv alapszintje. Ez megköveteli a tanulótól, hogy egyszerűen bemutatkozzon, és jól értse a személyes kérdések fogadását és irányítását.
  • Az A2 szint a második szint, amely további ismereteket igényel az A1 szinthez, például a napi tevékenységekhez.
  • A B1 szint az első szint a köztes zónában. Biztosítja, hogy a tanuló képes legyen szabadon kifejezni magát a legtöbb társadalmi helyzetben, és sikeresen kapcsolatba kerüljön a bennszülöttekkel.
  • A B2-es szint azt jelenti, hogy elérte a francia anyanyelvi folyékonyság szintjét. Ezen a szinten képes lenne összetett témákkal foglalkozni és interakcióba lépni.

Ezen szintek mindegyike felméri az összes nyelvi készséget, beleértve a hallást, az olvasást, az írást és a beszédet. A DELF-tesztre való felkészülés megkezdéséhez a legjobb, ha ezeket a készségeket külön-külön dolgozza fel.

DELF teszt előkészítési tippek

Mivel a DELF vizsga minden szintje a négy nyelvi készséget teszteli: hallás, olvasás, írás és beszéd. Ahhoz, hogy teljes mértékben felkészülhessen rá, fejlesztenie kell ezeket a készségeket és bővítenie kell tudását. Így dolgozhat rajtuk:

– Hallgat

A DELF vizsga hallgatási része két részre oszlik; egy rövidet és egy hosszabbat. A rövid egy interjúból vagy más szóbeli részből áll, feleletválasztós kérdések kíséretében. A hosszabb rész egy kifinomultabb feljegyzést tartalmaz néhány kérdéssel.

Íme néhány ajánlott tipp, amelyek segítik a munkát:

  • Élesítse hallását

Ismerkedjen meg a francia beszéddel különféle hanganyagok meghallgatásával. A francia szavakat eleinte nehéz lehet megérteni, ezért a legjobb, ha megtanítja a fülét a nyelv kiejtésére.

Hogy segítsünk ebben, mi a Panda Languagesnél a megfelelő hallgatási könyveket kínáljuk a francia kiejtéshez. Az ilyen könyvek a Tökéletes zenehallgatás/ Écoute Parfaite – francia, amely 100 hallás utáni szövegértést tartalmaz, amelyek segítségével a kezdő A1-es szintről B2 haladó szintre fejlődhet.

  • Gyakorlat teszi a mestert

A francia hangok ismétlődő hallgatása javítja hallási készségeit, és képessé tesz a francia nyelv megértésére.

A Panda Languagesnél a mi francia nyelvtudásodat biztosítjuk Tökéletes zenehallgatás/ Écoute Parfaite – francia hallás utáni értése, amely a mindennapi tevékenységekkel és a társadalmi interakciókkal foglalkozik, hogy felkészítsen a DELF tesztre.

– Olvasni

A DELF teszt olvasási szegmense egy informatív dokumentumból és egy kihívást jelentő dokumentumból áll.

Tehát még ha a legjobb is az egyszerű olvasás-szövegértéssel kezdeni, ugyanúgy szükséges megismerkedni a nagyobb kihívásokkal is. Ez lehetővé teszi, hogy megfelelően felkészüljön az olvasási szegmens mindkét részére.

  • Olvasson Könnyű regényeket

Egyszerű regények olvasása, hogy megszokja a mondatszerkezetet és az alapvető nyelvtant, miközben fejleszti az alapvető szókincset. Ezenkívül használhat kétnyelvű könyvet vagy gyermekkönyvet.

  • Kezdje kicsivel

Olvasási készségeinek teljes körű fejlesztése érdekében a legjobb, ha megkönnyebbülve kezdi el az egyszerű szövegértéssel, majd fokozatosan feljebb lép.

Erre a legjobb megoldás a miénk Tökéletes olvasás – francia a Panda Languagesnél, mert az A1 szinttől a C1 szintig terjed. Ez egy oktatói útmutató, amely 150 szövegértési képességével segít a nyelvtudás és a francia nyelvi olvasási képességek fejlesztésében.

– Írás

A DELF-teszt írási részéhez most elengedhetetlen, hogy képes legyen helyesen kifejezni magát írásban. Ennek az az oka, hogy ez a szegmens azt jelenti, hogy személyes véleményt ad ki egy dokumentumról.

Tehát a legjobb, ha gyakorolja a francia nyelvű írást, és biztosítsa a különböző szövegek megértésének képességét.

  • Vezess naplót

A francia nyelvtudás elérésének legjobb módja egy napló vezetése, amely segít abban, hogy elkezdjen ezen a nyelven gondolkodni, és megtanulja, hogyan fejezze ki magát ezen a nyelven.

Ha leírod, amit érzel, vagy egyszerű történetet készítesz franciául, az fejleszti az íráskészségedet, valamint javítja nyelvtanodat és szókincsedet.

Az írás gyakorlatának megkezdéséhez a mi Tökéletes írás – francia nagy érték lehet az Ön számára. Segít világos és szintaktikailag helyes mondatok létrehozásában a francia íráskészség gyakorlásával.

  • Bővítse szókincsét

A szókincs bővítése és az új szavak tanulása hatással lehet mind a négy nyelvi készségre. Tehát egy olyan szótári könyv segítségét kérve, mint a miénk Szókincs gyakorlat- francia nyelv nagyon hasznos lehet a DELF tesztre való felkészülés során.

– Beszéd

A verbális kommunikáció a DELF teszt elengedhetetlen része. A vizsga sikeres teljesítéséhez elengedhetetlen a francia nyelv világos beszédének gyakorlása. Bár frusztráló lehet a francia helyes kiejtése, gyakorlással minden könnyebbé válik.

– Javítani kell a kiejtést

Ezt akkor is megteheti, ha rendszeresen beszél, még akkor is, ha tapogatózik és dadog. Emellett az anyanyelvi beszélők következetes hallgatása és utánzása nagyszerű módja a beszédkészség fejlesztésének.

– Figyelj figyelmesen

Bár a beszéd javítása és az önbizalom növelése érdekében elengedhetetlen a beszélgetésekbe való bekapcsolódás, a hallgatás ugyanilyen fontos. A szavak helyes kiejtésének jogos elsajátításához figyelmesen hallgatnia kell a francia anyanyelvűeket.

Hallgatókönyvünk Tökéletes zenehallgatás/ Écoute Parfaite – francia a Panda Languages ​​segíthet ebben.

Következtetés

A felkészülés kulcsfontosságú. A DELF teszt sikeres teljesítése csak némi gyakorlást és elszántságot igényel. A Panda Languagesnél különféle francia könyveket kínálunk, amelyek mind a négy készség fejlesztésére szolgálnak, és lehetővé teszik a teszt teljesítését. Nálunk pillanatok alatt learathatja ideje és erőfeszítése termését.

Facebooktwitterlinkedininstagram
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts